XXVI Saló del llibre infantil i juvenil

26 abril, 2011

Mollerusa de l’1 al 13 de maig de 2011

Des de l’inici de la humanitat, no hi ha res que hagi unit més les famílies i els clans que reunir-se per contar històries: històries d’amor i de guerra, històries de riure i de por, històries de màgia i realitat, històries del passat, del present i del futur. Perquè els éssers humans tenim la capacitat de somiar i inventar.

A més, avui tenim la sort de comptar amb molts, molts llibres que expliquen històries meravelloses en múltiples formats, amb paraules impreses i amb imatges, en suports digitals i en paper. I tot aquest potencial només necessita la nostra presència per dotar-lo de vida pròpia i continuar transmetent-lo generació rere generació.

En el Saló del Llibre Infantil i Juvenil hem reproduït espais perquè s’expliquin històries i hem convidat els millors contacontes, fins i tot, els personatges protagonistes d’aquests relats. Hem fet una tria dels millors llibres per als nadons, per als infants i per al jovent. Hem posat imatges i paraules a l’abast de tothom. I també hem organitzat tallers i visites guiades.

En una societat amb tant de soroll al voltant nostre, amb tanta velocitat i manca de temps, no desaprofitem aquesta ocasió d’escoltar-nos els uns als altres amb calma i d’aprendre, mitjançant les històries, a ser millors persones.

Reina Duarte. Presidenta del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil

Organitza: Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya i Ajuntament de Mollerussa.

Mollerusa de l’1 al 13 de maig de 2011

Patrocina: ICIC, Ministerio de Cultura, OEPLI, Diputació de Lleida i Puleva.

Col·laboren: Galtzagorri Elkartea, Nascuts per Llegir, Edebé, Editorial Proteus, La Galera Editorial, Estrella Polar, Destino Infantil i Juvenil, Edicions Cadí, Macmillan, Editorial Planeta, Castellnou Edicions, Editorial Cruïlla, Edicions del Pirata, Pagès Editors, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, Animallibres, Algar Editorial, Combel Editorial, Editorial Bambú, Fundació la Caixa, DeParís Edicions, Editorial Fonoll, Centre de Recursos Pedagògics del Pla d’Urgell, Societat Astronòmica de Lleida.

 • Inici
 • Qui Som?
 • Som RÍE
 • Documents
 • Parlaments celebrats
 • Glossari
 • Eines educatives
 • El Món del paper
 • Notícies
 • Agenda
 • Multimèdia
 • Poesies
 • Newsletter
 • Fòrum
 • Contacte