Week-end per un Bon Clima a la Filmoteca

4 novembre, 2010

Projeccio d’Una veritat incòmoda, La carretera, The Day after Tomorrow…

El Grup d’Ecoedició de Barcelona participa al cicle cinematogràfic de la Filmoteca de Catalunya dedicat al canvi climàtic.

Organitzat per la pròpia filmoteca i l’Observatori Climàtic, el cap de setmana del 19 al 21 de novembre tindrà lloc el cicle de projeccions dedicades al canvi climàtic. Divendres 19 a les 18:45 hi haurà una taula rodona de presentació acompanyada de projeccions de clips de les organitzacions participants entre les que es troba Greenpeace, el Club Emas, Ecologistes en Acció i diferents plataformes ecologistes.

El cap de setmana es completarà amb una taula de llibres a la llibreria de divulgació científica de Cosmocaixa. Les persones que comprin les entrades seran obsequiades amb una entrada lliure al Cosmocaixa.

Descarrega’t el programa sencer clicant aquí!

 • Inici
 • Qui Som?
 • Som RÍE
 • Documents
 • Parlaments celebrats
 • Glossari
 • Eines educatives
 • El Món del paper
 • Notícies
 • Agenda
 • Multimèdia
 • Poesies
 • Newsletter
 • Fòrum
 • Contacte