Llibres Amics dels Boscos Primavera

19 maig, 2010

Greenpeace reconeix el Grup d’Ecoedició de Barcelona

En el darrer butlletí Libros Amigos de los Árboles de Greenpeace (Primavera 2010) s’ha publicat un interessant article sobre el debat de l’ecoedició. En ell s’hi diuen coses com que l’ecoedició “va més enllà de l’origen o la toxicitat dels matrials”, i que engloba “els procesos de disseny, els sistemes de gestió ambiental [...] el tiratge o l’emissió de gasos generadors d’efecte hivernacle generats en tot el procés”.

Però, a més d’assenyalar aquestes inquietuds, en l’article es reconeix l’existència del Grup d’Ecoedició de Barcelona com un referent de l’ecoedició degut als esforços del Parlament de l’any passat, on s’establí el decàleg “Què no és l’ecoedició”; i per la voluntat, que s’intentarà concretar en el Parlament de l’Ecoedició 2010, d’intentar constituir una etiqueta de l’ecoedició.

Desacrrega el butlletí en PDF

 • Inici
 • Qui Som?
 • Som RÍE
 • Documents
 • Parlaments celebrats
 • Glossari
 • Eines educatives
 • El Món del paper
 • Notícies
 • Agenda
 • Multimèdia
 • Poesies
 • Newsletter
 • Fòrum
 • Contacte